La primera renda en que s’han de declarar els ajuts de la Covid-19.

El període de presentació de la Declaració de Renda i Patrimoni de l’exercici 2020 comença el dia 7 d’abril fins al 25 de juny amb resultat a ingressar amb domiciliació bancària i s’allarga fins al 30 de juny si el resultat és a retornar o si és a ingressar, però no s’utilitza com a forma de pagament la domiciliació bancària.

Així doncs, a partir del 7 d’abril ja es poden sol•licitar les dades de l’esborrany de la renda i començar a realitzar la presentació de la declaració.

Aquest any han de tenir especial cura totes aquelles persones afectades pels ERTO per tal de confirmar si tenen obligació de fer la declaració de la renda, quan anys anteriors no tenien aquesta obligació, així com de saber beneficiar-se de la nova deducció autonòmica especial prevista per alleugerir part de la càrrega fiscal que pot suposar fer la declaració.

També recordar que els beneficiaris de l’Ingrés Mínim Vital tenen obligació de fer la declaració de la renda ells així com tots els membres de la seva unitat de convivència, excepte menors.

Ara més que mai, a Feliu Consultors estem al vostre costat per a donar-vos suport en la presentació de les declaracions. Deixa-ho a les nostres mans.

Posi’s en contacte a través del correu electrònic: comunicacio@feliuconsultors.com o per  telèfon al 93.875.35.20.

× En què et podem ajudar?