Us volem advertir de diversos intents de frau via internet que suplanten a l’administració tributària, que poden ser usuals durant la campanya de renda i patrimoni.

Aquest tipus d’enganys i estafes es duen a terme a través de pàgines web falses i phishing, una tècnica amb la qual els “ciberdelinqüents” manipulen a les seves víctimes amb la finalitat que revelen informació personal i confidencial.

L’objectiu dels delinqüents és robar a la víctima dades personals o bancàries, ja sigui remetent-la a una pàgina web falsa de l’Agència Tributària o fent-li descarregar un virus.

Seguidament t’expliquem com evitar-les i identificar-les:

– Les principals estafes de la declaració de la renda i patrimoni arriben per e-mail i/o SMS.

– No obrir missatges d’usuaris desconeguts i aconsellem eliminar-los directament.

– Evita obrir enllaços o descàrregues de fitxers.

– Hisenda no fa devolucions a targetes de crèdit ni dèbit, ni tampoc cobra per cap dels serveis que presta, mai enviïs aquestes dades, sigui pel correu o per missatge de text.

– Fixa’t en l’URL del navegador i utilitza només els llocs webs oficials.

– L’Agència Tributària mai sol•licita per correu electrònic informació confidencial, econòmica o personal, números de compte ni números de targeta dels contribuents ni adjunta annexos amb informació de factures o altres tipus de dades.

Per evitar aquest tipus d’estafes és recomanable que ho deixis en mans de professionals. A Feliu Consultors ens encarreguem personalment de tots els tràmits amb l’objectiu d’aconseguir la seva tranquil•litat i la dels teus.

A Feliu Consultors estem al vostre costat per a donar-vos suport en la presentació de les declaracions. Deixa-ho a les nostres mans.

Posi’s en contacte a través del correu electrònic: comunicacio@feliuconsultors.com, al telèfon general 93.875.35.20

× En què et podem ajudar?