Les empreses emprenedores dediquen gran part dels seus esforços en la consecució d’objectius a mig o llarg termini, però descuiden un dels punt essencials per al èxit dels seus negocis, la protecció dels seus actius intangibles.

Arrancar un negoci des de zero no és una tasca fàcil. Són moltes les qüestions que s’han de tenir previstes prèviament en el pla de negoci, com la forma societària més adequada, el finançament o la relació que es vol entaular amb els proveïdors i clients. Així doncs, la protecció dels actius intangibles de l’empresa no pot descuidar-se i ha d’entrar a formar part dins l’estratègia de negoci des del inicis. Aspectes com els drets de propietat industrial i l’explotació dels mateixos mitjançant llicències o cessions, l’activitat online, la denominació social, el domini d’Internet i la protecció de dades són claus per aconseguir una satisfactòria implementació en el mercat.

A més a més, les possibilitats de desenvolupament online de les empreses han incrementat considerablement, obrint-se lloc en nous àmbits que requereixen del compliment d’obligacions complexes com l’ús d’una política de cookies adequada, les comunicacions comercials o les obligacions previstes a la Llei 34/2002, 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic.

Des de Feliu Consultors oferim serveis d’assessorament, consultoria i gestió a nivell comptable i fiscal per a empreses i start ups. Contacta amb nosaltres! 

× En què et podem ajudar?