La LLEI 9/23 del 19 de maig, regula la utilització d’aigua per l’ompliment de PISCINES.

L’ompliment de les piscines queda limitat en els següents casos:

  1. FASE D’ALERTA:
  • El re ompliment parcial de piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aigua en les quantitats indispensables per a reposar les pèrdues d’aigua per evaporació i neteja de filtres i per a garantir la qualitat sanitària de l’aigua.
  • El primer ompliment de piscines de nova construcció o l’ompliment que respongui a obres de rehabilitació de la piscina o modificació del vas.
  • En centres educatius, l’ompliment complet o parcial de piscines desmuntables de capacitat inferior a 500 litres destinades al bany d’infants.

2.FASE D’EXCEPCIONALITAT:

Les limitacions de particulars en l’ús d’aigua per a abastament de població, limita la utilització d’aigua per a l’ompliment de piscines:

  • El re ompliment parcial de piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aigua a piscines en les quantitats indispensables per a garantir la qualitat sanitària del aigua.
  • En les piscines d’ús públic o en les piscines d’ús privat del tipus 3A (*Totes les piscines de les comunitats de propietaris, cases rural o agroturisme, col·legis majors o similars), el primer ompliment de piscines de nova construcció o l’ompliment que respongui a obres de rehabilitació de la piscina o modificació del vas.
  • En centres educatius, l’ompliment complet o parcial de piscines desmuntables de capacitat inferior a 500 litres destinades al bany d’infants.
  • En les piscines de les instal·lacions juvenils inscrites en el Registre d’Instal·lacions Juvenils de la Direcció General de Joventut.

Aquestes limitacions NO s’apliquen a piscines d’AIGUA DE MAR.

ENTRADA EN VIGOR: 23 de Maig de 2023.

Des de Feliu Consultors t’informem sobre les noves mesures per la sequera.

Contacta amb nosaltres al mail comunicacio@feliuconsultors.com o be al 93 875 35 20.

× En què et podem ajudar?